Framtidens fitness

Av155cm.se

Framtidens fitness

Pandemin har hittat många intressanta vägar för träning och visat hur enkelt det är att träna tillsammans fast man är hemma. Online-träning har formligen exploderat och visat sig vara jättekul. Och det är faktiskt ganska bekvämt att inte behöva åka iväg för att träna, man kan stå framför skärmen och ändå ingå i en fitness grupp – med instruktören rakt framför sig.

Framtidens träning är redan här

Uppkopplad träning, streamingtjänster för att träna hemma – för att inte tala om alla wearables som klockor och annat, Virtual Reality (VR) och allt som finns och driver utvecklingen framåt är oerhört spännande. Det går fort nu, men redan 2015 var fitness-armbandsuret storsäljaren i julhandeln, och sedan dess har allt inom, wearables accelererat framåt i rekordfart. Digitaliseringen har definitivt tagit sig in på träningsarenan och ännu snabbare på grund av pandemin.

Beställ PT via mobilen och träffas online

Det finns numera enkla och smidiga betallösningar online, egentligen behöver du inte besöka butiken överhuvudtaget. Du kan också beställa PT (Personlig Tränare) online och träffas online för att köra passet och få råd. Lika automatiskt går det om du besöker gymmet personligen – gör upp hela affären online och gå ner och kör på det sätt du bokat och betalat för. De flesta gym har appar som förenklar processen.

Om författaren

155cm.se