Kom i form med rätt träning och mat

Avhannah

Kom i form med rätt träning och mat

Vill du komma i form och känna dig stark och frisk? Då är hälsosam mat och regelbunden motion nyckeln till framgång. De flesta är medvetna om kostens och träningens betydelse för välmåendet och hälsan, ändå är det svårt att komma igång och hålla fast vid med sundare vanor. Därför har vi sammanställt våra bästa tips.

Ät nyttigt med en färdig matkasse

Det behöver inte vara svårt eller tråkigt att äta hälsosamt. Beställ en nyttig matkasse från Linas Matkasse och Viktväktarna som består av goda recept som är speciellt framtagna för dig som vill gå ner i vikt. Varje vecka kan du välja mellan sju olika Viktväktarrecept. Det är Viktväktarnas egna kostexperter som tagit fram de näringsrika recepten så att du enklare ska nå dina viktminskningsmål. Dessutom slipper du spendera tid i mataffären. Istället kan du utnyttja tiden till att träna eller göra något annat som du tycker om.

Träna regelbundet – välj en aktivitet du gillar

Tycker du att det är långtråkigt att löpträna? Välj en annan aktivitet! Det viktigaste är att du rör på dig minst 30 minuter per dag om du vill minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, typ 2-diabetes, benskörhet och vissa cancerformer. Om du inte gillar din träningsform så kommer du med största sannolikhet att tröttna snabbt. Därför bör du välja en sport eller motionsform som passar dig och din livsstil. Promenader, boxning, trädgårdsarbete, dans och paddling är några av många aktiviteter som du kan utföra för att få daglig motion.

Om författaren

hannah administrator